El certamen, organitzat per Solsonès Fires del Consell Comarcal del Solsonès, arriba a la 14a edició

La propera edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya  comptarà, com a un dels actes estrella, amb la cata de vins a càrrec de David Seijas, sommelier del Bulli.

Qui vulgui participar en aquesta activitat, que tindrà lloc el dissabte 3 de març a les 12 hores a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona, pot passar a recollir el tiquet a l’Oficina de Turisme del Solsonès. El preu és de 8 euros.

David Seijas és actualment un dels més reconeguts professionals del sector a España. Ha estat el sommelier del Restaurant El Bulli fins al seu tancament, l’any 2011, i sommelier de la prestigiosa Bulli Foundation fins a mitjans del 2015. Actualment desenvolupa diversos projectes personals relacionats amb el món del vi i la gastronomia. Nas d’Or 2006, l’any 2010 li van atorgar el Premio Nacional de Gastronomia. És un dels creadors de la cervesa Estrella Damm Inedit. Imparteix cursos de Sommelier a l’escola d’Hostaleria de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

El director de Solsonès Fires, Josep Caelles, ha volgut destacar el fet d’aportar en l’edició d’enguany un sommelier de reconegut prestigi, a la vegada que ha volgut agrair la feina dels col·laboradors que ho han fet possible.