A falta de reunir-se amb les diverses associacions, entitats i agents implicats a la Fira de Sant Isidre, el Consell Comarcal valora molt positivament l’esdeveniment d’enguany

L’organització de la 64a Fira de Sant Isidre, a càrrec del Consell Comarcal del Solsonès ha qualificat la 64a edició de la Fira de Sant Isidre com a “magnífica”. A falta de reunir-se amb els diferents actors i agents implicats de cara a fer una valoració definitiva, s’ha destacat la bona acollida de les novetats que ha acollit el certamen “els canvis han funcionat”, fet que cal afegir-hi que “el temps ha acompanyat”, i que el fet que el dilluns fos festiu, va permetre “exprimir més els actes del diumenge”.

Novetats amb bona nota
L’Espai Gastronòmic, ubicat a la plaça de la Sala Polivalent era una de les novetats de l’edició, on agrupava el Cafestlàlom, Cargols Solidaris i l’estand de les botifarres, va comptar essaywritingservice amb una notable afluència de públic.

Les aus generen expectació
El sector dels animals sempre acull gran afluència. Aquest any, la novetat de les aus no va passar per alt i va generar força expectació.

Una Fira sense incidents
La Fira de Sant Isidre s’ha desenvolupat sense incidents. Des del Consell Comarcal del Solsonès es vol agrair a la comissió organitzadora de la Fira, als expositors, a les associacions, empreses, entitats participants, veïns de la comarca i tots els implicats, la seva aportació en aquest esdeveniment.