L’acte ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida i del director dels SSTT d’Agricultura de la Catalunya Central

La Fira de Sant Isidre de Solsona ha encetat una nova edició. La presidenta, de l’entitat Sara Alarcón ha qualificat l’esdeveniment com “la Festa Major de la Comarca”, on el Solsonès “exhibeix múscul”. El senyor Josep Caelles, director de la Fira ha indicat que es tracta de la Fira amb “més caps de bestiar vius” i ha destacat el seu abast transversal. L’alcalde de Solsona, per la seva banda, ha reconegut el sectors de l’agricultura i la ramaderia com a “pal de paller” de l’event, si bé també n’hi ha altres. El president de la Diputació de Lleida, per la seva banda, ha subratllat el fet que es tracti de la 64a edició del certamen. Ha indicat que la Diputació de Lleida “som tots nosaltres” i ha animat a la població a consumir els productes de proximitat.

La presidenta de l’ens demana inversió a la comarca
Sara Alarcón, que ha agraït el suport que presta la Diputació de Lleida al territori, ha demanat una actuació a la carretera de Solsona a Lladurs, a la qual cosa el president s’ha compromès a treballar-hi quan la dotació pressupostària ho permeti. Com a conseqüència dels endarreriments de la Generalitat de Catalunya en fer efectiu l’import del Fons de Cooperació Local als consells comarcals, Joan Reñé ha avançat que la Diputació de Lleida està ultimant els contactes amb l’Administració autonòmica per tal de poder concedir bestretes als consells comarcals.