L’artista posa èmfasi en la maquinària agrícola, concretament en el tractor, que va permetre modernitzar el cultiu de la terra

El Consell Comarcal del Solsonès ha presentat el cartell de la seixanta-novena Fira de Sant Isidre de Solsona que tindrà lloc els propers 14 i 15 de maig a Solsona i que retorna amb l’esperança de recuperar les xifres d’estands i d’afluència d’abans de la pandèmia.

Rut Medes i Sunyer, natural de Clarà, (Castellar de la Ribera) ha volgut destacar la figura del tractor agrícola en el cartell de la Fira de Sant Isidre d’enguany, concretament el tractor Farmall: “l’empresa Harvester va treure als anys 30 el tractor Farmall, que va revolucionar el món agrícola”. Rut Medes, filla de pagès, ha destacat que “vaig agafar aquest tractor, ja que molts avis i besavis nostres que feien de pagès van tirar endavant les terres gràcies a aquests tractors”.

La seixanta-novena Fira de Sant Isidre de Solsona concentrarà la seva activitat en el segon cap de setmana de maig, concretament el dissabte 14 i el diumenge 15, i trasllada el tret de sortida de l’esdeveniment firal al dissabte enlloc de fer-ho el divendres.

Amb aquest cartell, s’homenatja la figura del tractor, que s’erigeix com un element clau en el desenvolupament i modernització del sector agrari, i que continua tenint un pes destacat a la Fira de Sant Isidre.

Solsona, 30 de març de 2022