El temps ha acompanyat el nombrós públic durant els dos dies

L’espai gastronòmic ha acumulat un nombrós públic formant llargues cues

Aquest diumenge s’ha tancat la seixanta-novena edició de la Fira de Sant Isidre una vegada recuperada la normalitat anterior a l’epidèmia de la COVID.

La inauguració d’enguany, a càrrec del president de la Diputació de Lleida Joan Talarn, es va celebrar dissabte al matí. Talarn va destacar la salut i la importància d’un certamen que porta quasi setanta edicions “les fires demostren que el territori és viu”. El president de l’ens provincial va reafirmar el compromís de la Diputació de Lleida amb l’esdeveniment que organitza el Consell Comarcal.

L’afluència de persones als principals espais ha estat intensa durant els dos dies de la fira. Passeig pare Claret, plaça del Camp i camp del Serra han estat els espais més concorreguts. L’hora del vermut del dissabte i diumenge a la plaça Sant Roc ha reafirmat la fórmula de l’èxit d’aquest format en aquest emblemàtic espai solsoní, mentre que els jocs gegants i els espectacles de la plaça del Palau Episcopal, plaça Sant Roc i plaça Sant Pere també han tingut molta afluència. El concert de dissabte a la nit, organitzat per Joventut Solsonina a la sala Polivalent, va congregar el públic jove que va gaudir de l’ambient nocturn. La resta d’espectacles en espais tancats com els festivals de l’Escola de dansa, d’Espaigua i de l’Àtic taller musical, el qual va reunir unes dues centes persones al teatre comarcal, també van reunir molta gent. L’exhibició de Taekwondo d’aquest diumenge ha omplert la sala polivalent.

Destaca també la trobada de vehicles clàssics, vehicles R5 i motos antigues, que han congregat nombrosos curiosos al llarg de dissabte i diumenge, així com la contínua afluència de l’espai gastronòmic, situat, un any més, a la plaça U d’octubre, que ha aglutinat molta gent.

El Consell Comarcal del Solsonès i la comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre agraeixen a les administracions, entitats, patrocinadors, expositors, associacions i persones que s’han involucrat en la fira d’enguany, així com a tots els visitants la seva implicació, participació i assistència, i s’animen a treballar per planificar una millor fira de cara a l’any vinent.

Solsona, 15 de maig de 2022