Des de la primera edició, el Zoom ha comptat amb més de 350 participants

El Zoom fotogràfic de la Fira de Sant Isidre, que es va celebrar per primera vegada a la fira de l’any 1998, arriba enguany a la seva vint-i-cinquena edició. El certamen de fotografia, organitzat per Resol fotografia amb la col·laboració del Consell Comarcal del Solsonès, s’ha convertit en un dels esdeveniments que millor recullen el testimoni de cada edició de l’esdeveniment firal.

Un premi amb un mateix format i amb diferents categories

El Zoom fotogràfic de la Fira de Sant Isidre, que ha aplegat més de 350 participants des que es va instaurar, ha mantingut la formula d’èxit inicial de premiar les millors instantànies en diverses categories; des de la millor foto a la vaca de la Fira, al tractor antic, fins a les categories que es van premiar l’any passat: foto de l’espai de circ, de la trobada de cotxes R5, de les caramelles d’Ardèvol, del monument de la plaça del Camp i dels clients a les botigues de la UBIC.

Una novetat en el vint-i-cinquè aniversari

En motiu del vint-i-cinquè aniversari, l’organització ha informat que incorporarà una novetat per tal que els participants al Zoom puguin obtenir més joc en les seves instantànies, i així la commemoració d’aquest 25 anys sigui tot un èxit!

Solsona, 28 de març de 2023