El director de Solsonès Fires, Josep Caelles, presenta el cartell de l’edició d’enguany, obra de Domènec Marmi

No ens jubilem, la seixanta-cinquena edició de la Fira de Sant Isidre la preparem amb més ganes que mai”. Amb aquesta contundent afirmació, Josep Caelles, director de Solsonès Fires i responsable de la Fira de Sant Isidre, ha presentat el cartell corresponent a l’edició de la Fira de Sant Isidre que tindrà lloc els propers 12, 13 i 14 de maig a Solsona.

Caelles, que ha volgut agrair la feina a Domènec Marmi, autor del cartell, el qual reflecteix segons el mateix autor, en les textures i colors “la importància del sector ramader en la Fira”. Marmi ha volgut elaborar un treball amb uns colors que fan pensar en “una fira molt viva”.

Recuperació de la mostra de tractors d’època i altres novetats
Josep Caelles, ha aprofitat la presentació del cartell de la Fira de Sant Isidre 2017 per avançar algunes de les novetats que es podran veure en l’edició del proper mes de maig. Així doncs, la Fira de Sant Isidre donarà el seu tret de sortida el 6 de maig amb l’espectacle itime del Peyu. A part d’aquest acte, la Fira de Sant Isidre, que tindrà lloc el cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig, recupera la mostra de tractors d’època, i tindrà una trobada de cotxes clàssics, una exposició de maquinària agrícola en miniatura i un concurs de gossos de la Reial Societat Canina.

Augment de pressupost i consolidació de les novetats
Pel què fa al pressupost de la Fira de Sant Isidre d’enguany, Josep Caelles ha detallat que aquest ascendeix a uns 90.000 euros, augmentant uns 6.000 euros respecte la Fira del 2016. Pel què fa al nombre d’expositors, es preveu el mateix nombre que els de l’any passat. En relació a les novetats que es van incorporar, Caelles ha informat que es consolida l’espai gastronòmic, el qual va obtenir una excel·lent valoració.