El jove artista il·lustra un treball en el qual els tractors son els grans protagonistes

La setanta-unena edició de la Fira de Sant Isidre ja té cartell anunciador a càrrec de l’artista solsoní Daniel Campabadal.

L’obra, concebuda per Campabadal, captura l’essència del món rural amb un toc contemporani, presentant com a element principal la imponent figura de tres tractors de tres generacions diferents. Aquesta elecció no només ressalta l’evolució i el progrés del sector agrari, sinó que també fa un emotiu record a les seves arrels pageses i a les de la comarca.

Campabadal ha expressat la seva satisfacció per la selecció del tractor com a element central del cartell, fent una clara al·lusió als seus orígens familiars, especialment al seu avi, un pagès que va dedicar la seva vida al camp i que continua sent una font d’inspiració.

Quant a l’estil tipogràfic, l’artista ha optat per un disseny que evoca l’estètica de l’oest americà. Aquesta elecció d’estil aporta un toc distintiu a la composició global del cartell.

Campabadal s’ha mostrat agraït per haver tingut l’oportunitat de contribuir a la creació del cartell de la Fira de Sant Isidre, una mostra clara del suport i reconeixement al talent local. En aquest sentit, ha volgut expressar el seu agraïment al Consell Comarcal del Solsonès per haver confiat en la seva capacitat creativa i artística per a aquest esdeveniment tan significatiu per a la comarca.

Solsona, 13 de març de 2024