Tindrà lloc el mateix diumenge dia 12 de maig a partir de les onze del matí a la plaça del Palau Episcopal

La Fira de Sant Isidre tornarà a acollir la trobada de gegantons i altres elements folklòrics infantils. Els elements poden ser de capsa de cartró treballada a casa fins a les figures construïdes familiarment o del taller d’escultura.

Pel què fa al desenvolupament de la jornada, a partir de les onze del matí, s’obriran les inscripcions d’aquells qui vulguin formar part de la trobada i alhora donar color als dibuixos de gegants que se’ls facilitarà. Una hora i mitja més tard, a partir de dos quarts d’una, quan ja s’hagin reunit tots els gegantons, tindrà lloc el sorteig d’un cap d’ós entre tots els que s’hagin inscrit per participar-hi. També es farà obsequi de deu premis gentilesa de la UBIC Solsona entre els petits artistes que hagin participat en l’acoloriment dels dibuixos. Finalment, a la una del migdia, la cercavila pel recinte firal amb la Batucada Takumba servirà per tancar la trobada.

La trobada, organitzada per la família Caelles Solé, compta amb la col·laboració de UBIC Solsona i tindrà lloc a la plaça del Palau Episcopal.

No deixis passar aquesta oportunitat de participar en la trobada. Us esperem!

Solsona, 12 d’abril de 2024