Tindrà lloc el mateix dissabte dia 11 de maig a partir de les sis de la tarda a l’auditori de la sala polivalent de Solsona

Les dietistes i nutricionistes Alícia López i Carla Orriols oferiran, el dissabte 11 de maig a la sala polivalent de Solsona, un taller de nutrició per tal de poder elaborar un menú que sigui a la vegada saludable i sostenible per tota la família.

Aquest taller mostrarà el què cal tenir en compte per seguir un menú equilibrat, i, sobretot com elaborar-lo. Amb la pregunta sobre si t’agradaria seguir una alimentació més sostenible, per aportar el teu granet de sorra en la sostenibilitat del planeta, es treballarà la manera de crear un menú equilibrat, amb tots els nutrients necessaris i de manera pràctica, visual i entenedora, tenint en compte alguns punts bàsics perquè a l’hora sigui més sostenible.

En el taller també es parlarà dels nutrients, de com equilibrar els nostres àpats i planificar un menú setmanal equilibrat, què tenir en compte per seguir una alimentació sostenible i respectuosa amb el planeta i, el més interessant, portar-ho a la pràctica i sortir amb el teu propi menú.

Qui vulgui participar en aquest taller (amb places limitades) es pot inscriure a l’adreça electrònica info@firadesolsona.com. Us hi esperem!

Solsona, 17 d’abril de 2024