Tindrà lloc els dies 11 i 12 a la plaça de Sant Roc amb música en directe i gastronomia.

L’Hora del Vermut torna els dies 11 i 12 de maig a partir de les dotze del migdia, en el marc de la 71a edició de la Fira de Sant Isidre.

Totes les persones que vulguin assistir a aquest esdeveniment gastronòmic i musical podran degustar una àmplia varietat de tastets elaborats per l’Espetec, l’Hotel Sant Roc, la Formatgeria Valette, Mucarols Vermouth, La Vermuteria, Fruits Taribó, Territori de Masies i la Cabana Maristo.

La música en directe torna a ser un component clau de l’Hora del Vermut. Dissabte, la banda del Pagès de Matamargó ens oferirà el seu repertori, mentre que diumenge, el grup Lactiks posarà la nota musical amb la seva música en viu.

«L’Hora del Vermut és una oportunitat perfecta per gaudir de la bona música, la gastronomia i l’ambient festiu de la Fira de Sant Isidre«, ha afirmat el president del Consell Comarcal del Solsonès, Benjamí Puig.

Solsona, 26 d’abril de 2024