Estaran situats al camp de futbol de l’escola Arrels i al camp del costat de cal Casalets, davant l’estació d’autobusos

Amb l’objectiu de millorar l’accés i resoldre els problemes d’aparcament de les anteriors edicions, la Fira de Sant Isidre de Solsona habilitarà dos nous espais per aparcar.

Els nous espais d’aparcament estaran ubicats al camp de futbol de l’escola Arrels Secundària i al camp situat al costat de cal Casalets, just enfront de l’estació d’autobusos de Solsona. Aquesta iniciativa busca descongestionar els espais més propers al recinte firal i proporcionar una alternativa viable per als visitants que arribin a la fira amb vehicle propi.

El Consell Comarcal del Solsonès agraeix als propietaris dels terrenys els espais cedits, per la seva col·laboració en aquesta iniciativa que millorarà la logística de la fira.

La Fira de Sant Isidre és una de les celebracions més esperades a la comarca del Solsonès, i aquesta mesura s’afegeix als esforços per garantir que els visitants puguin gaudir plenament de tots els esdeveniments i activitats i millorar l’accés i el trànsit al recinte.

Solsona, 30 d’abril de 2024