L’espectacle iTIME tindrà lloc el proper 6 de maig a la Sala Polivalent

A partir de la col·laboració de la UBIC Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès, l’humorista Peyu actuarà el proper 6 de maig a Solsona com a tret de sortida de la 65a Fira de Sant Isidre.

L’espectacle del conegut humorista, que encetarà l’edició d’enguany en el cap de setmana anterior a l’exposició firal, tindrà lloc a la sala Polivalent de Solsona. Qui vulgui aconseguir les entrades per aquest espectacle les podrà adquirir a l’Oficina de Turisme del Solsonès per un preu de 15 euros. La UBIC, per la seva banda, repartirà vals de descompte de 5 euros per entrada per aquells que vagin a comprar als establiments de l’entitat.

Sinopsis

Time Corporation, reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. El que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure, i que finalment l’any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat.

Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador en majúscules: Peyu, que aparca el seu rol com a humorista, per acostar-nos al producte estrella de Time Corporation.

Preparin-se per fer un viatge inoblidable, un viatge que els canviarà la vida. Gràcies a i-Time i a la feina de molts investigadors de renom al país com el doctors Joan Roura, Ernest Villegas, Anna Bertran, Manel Portomeñe, Gerard Pujol o Dani Tort, entre d’altres; avui podran viatjar en el temps.

Agafin-se a les seves butaques, benvinguts a l’únic lloc del món on veritablement es poden controlar el temps, l’espai i les emocions.