Gemma Colell, autora del treball, va destacar el seu caràcter abstracte i els trets representatius de la comarca

El Consell Comarcal del Solsonès va acollir la presentació del cartell de la 66a Fira de Sant Isidre de Solsona, obra de la solsonina Gemma Colell.

En l’acte de presentació, Josep Caelles, director de Solsonès Fires i màxim responsable del certamen, va voler destacar el talent local de la comarca, no solament en aquest treball sinó en els altres presentats en les anteriors edicions. Caelles va agrair el treball i va destacar que l’autora del treball no percep cap compensació per la seva obra.

Per la seva banda, Gemma Colell, va explicar que es tracta d’una obra de caràcter abstracte amb una gran “S” inicial que representa el nom de la ciutat on té lloc l’esdeveniment. Pel què fa al fons, la seva textura reprodueix els camps, la muntanya i els arbres. Així mateix s’hi poden identificar animals que es poden trobar a la fira. Colell va reconèixer que la seva obra busca “que no ho vegis tot en un primer moment, que ho vagis interpretant i trobant”.

66a edició de la Fira de Sant Isidre

Pel què fa a les novetats de la fira d’enguany, Josep Caelles, va informar que s’augmenta l’espai, es manté els caps de bestiar, es consolida l’espai gastronòmic i es recupera la mostra d’art jove.

Cartell Sant Isidre 2018