Es tracta de l’obra feta per Manel Costa, un treball abstracte que ha recollit grans elogis

A menys d’un mes per l’inici de la 67a Fira de Sant Isidre de Solsona, el Consell Comarcal ha acollit la presentació del cartell de l’edició d’enguany. L’obra, feta pel jove artista Manel Costa, es tracta d’una representació abstracta que recull mandales i geometria i que conté el blau de l’aigua, font de vida, el verd de les plantes i de l’agricultura, i la figura de la vaca, un dels elements més representatius de la Fira de Sant Isidre.

Costa s’ha mostrat molt satisfet pel resultat del treball, i ha agraït al Consell Comarcal la Mostra d’Art Jove, a la qual va participar l’any passat, i que, ha comentat, permet als joves donar a conèixer la seva creativitat.Novetats de la 67a Fira de Sant Isidre

Després de la presentació del cartell, el director de la Fira de Sant Isidre, Josep Caelles, va voler presentar les novetats d’enguany. Segons Caelles, tot i que aquest any no es presenta cap novetat que faci pensar “en una sacsejada de la Fira” sí que hi ha alguns canvis com la data de la jornada “Masies + sostenibles” que passa al cap de setmana previ a la Fira. També ha informat de la dinamització de l’Espai Gastronòmic de la Fira gràcies a les entitats que en formen part, de la implicació de l’entitat Històrics del Solsonès en la trobada de cotxes clàssics i japonesos i del concert solidari pel càncer infantil, organitzat per l’Àtic taller musical, en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. La Fira de Sant Isidre d’aquest 2019 també canvia l’emplaçament del concurs de conducció de tractor, el qual es trasllada al Camp del Serra, s’incorporen actuacions musicals al carrer, i el Gremi d’Hostaleria promourà l’acte l’Entrepà gegant solidari, la recaptació del qual anirà íntegrament per AMISOL. El CTFC, per la seva banda, incorpora dins la mateixa Fira el Taller de Cuina: cuinem amb plantes del bosc i xai del Solsonès.

Josep Caelles ha informat també que el pressupost de la Fira ascendeix a uns 82.000 euros i ha volgut tancar la intervenció agraint als patrocinadors de la Fira, en especial a la Diputació de Lleida, a l’empresa Knauff, a Electra del Cardener, així com als ajuntaments de la comarca i a la resta de patrocinadors les seves aportacions i col·laboracions; i la dedicació del personal del Consell Comarcal, en especial al tècnic de fires, Pere Obiols, sense els quals aquest esdeveniment no seria possible.