Hi haurà servei per emportar i es limitarà a sis el nombre de persones per taula

Un esforç més per mostrar el compromís de la comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre i el Consell Comarcal per tal de fer una Fira de Sant Isidre segura.

Un dels punts més emblemàtics de la Fira de Sant Isidre, l’estand de les botifarres, que enguany renova completament la seva imatge, ha previst una sèrie de mesures que han de servir per reforçar les que ja hi ha determinades en la mateixa fira, i a les quals se sumen les del control d’afluència i capacitat limitada a l’espai.

L’estand de les botifarres tindrà servei per emportar a casa, així com també es permetrà menjar al mateix lloc. No obstant, no estarà permès consumir a la barra del mateix estand, i el servei serà a la taula, on la limitació serà de sis persones.

Es demana a aquells que acudeixin a l’estand que mantinguin les distàncies de seguretat i que s’apliquin solució hidroalcohòlica a les mans. Així mateix es recorda l’ús obligatori de mascaretes a totes aquelles persones que vulguin accedir a aquest espai.

Des de la comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre i des del Consell Comarcal del Solsonès, es fa una crida a la responsabilitat de totes les persones per tal de gaudir d’un certamen que garanteixi unes condicions de seguretat per a tothom.

Solsona, 27 de maig de 2021