El Consell Comarcal del Solsonès organitza diferents certàmens firals a la ciutat de Solsona: la Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya, la Fira de Sant Isidre de Solsona, la Fira del Bolet del Solsonès i la Fira del Tió de Solsona. Activitats firals que són un referent en molts sectors econòmics i contribueixen a generar riquesa i a la dinamització del territori.

L’any passat, amb la incidència de la pandèmia per la COVID-19 i la declaració de l’estat d’alarma van suposar la suspensió de molts esdeveniment firals. Enguany, si la situació epidemiològica millora i la normativa ho permet, la comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre té la voluntat d’organitzar aquest certamen de cara als dies 15 i 16 de maig, adoptant les mesures de seguretat recomanades i adaptant el recinte firal i les activitats a la normativa vigent.

Creiem en la nostra comarca, en la gent que hi viu, en les empreses i professionals que hi treballen i en les entitats que s’esforcen. Tots som protagonistes d’aquesta Fira i enguany, en una edició tant especial, amb espais i durada reduïda, amb actes amb aforaments limitats, amb la presència d’únicament expositors locals i comarcals; encara ho serem més.

Hem de mirar endavant i seguir. Amb precaució però amb fermesa.

Bona Fira!

Ramon Costa i Guinó
President per delegació

Inici