FIRA DE SANT ISIDRE DE SOLSONACartell Sant Isidre 2017

Benvinguts al lloc web de la Fira de Sant Isidre de Solsona. Un certamen plenament consolidat, que s’ha convertit en una fira de referència tant a les comarques de Lleida com a les de la Catalunya Central, i que s’ha guanyat un reconeixement arreu del territori català .

Els actius de la fira són diversos i nombrosos. És la fira amb més caps de bestiar vius del país, fet de gran singularitat i atractiu, que reconeix el sector ramader de la nostra comarca i d’arreu del territori. S’hi impulsen també mostres de bestiar amb diverses exhibicions i concursos de raça.

Seria injust no referir-me a l’esforç i la dedicació de la Comissió Organitzadora de la Fira, la qual no cessa de seguir treballant i buscant noves idees per mantenir aquest esdeveniment en un moment dolç i àlgid com el que està  vivint la Fira de Sant Isidre. És gràcies també a la seva dedicació, esforç i perseverança que aquest esdeveniment ha obtingut el reconeixement, la singularitat i la notorietat actuals. Vull fer extensius també els agraïments a tot el personal del Consell Comarcal del Solsonès que fan possible que la Fira de Sant Isidre hagi assolit aquesta excel·lència.

La Fira de Sant Isidre és, doncs, un certamen que esdevé un immillorable aparador comercial, social, cultural, empresarial i turÃístic del Solsonès, davant d’una mescla de ramaderia, agricultura i propostes de tot tipus per a públics ben diversos.

Us convido a gaudir d’aquest cap de setmana, a visitar la nostra capital de comarca, i a degustar tots els encants que ofereix el Solsonès, ubicat al centre de Catalunya, on es conserva amb gran empenta els sectors econòmics tradicionals i els trets inherents de la cultura pròpia del nostre paí­s, junt amb un comerç proper de qualitat, i un turisme sostenible en un entorn engrescador.

Que tingueu una bona Fira!

Josep Caelles i Subirana

Director

Inici