Èxit rotund de participació amb 206 alumnes, davant els 162 de l’any passat

Enguany, al concurs de dibuixos en el marc de Solsonterra, o la Fira de la Terra hi han participat 206 nens i nenes de primer cicle de primària de sis escoles de la comarca, concretament l’escola Arrels, Setelsis, Vinyet, així com els centres de la ZER del Solsonès, Aiguadora, Freixinet i Lladurs. Aquest dimarts, després d’una difícil tasca d’escollir els millors treballs entre els presentats, el jurat conformat per membres de la comissió organitzadora i les artistes solsonines Aurembiaix Sabaté, Anna Terricabras i l’artista Aleix Albareda, va determinar els següents guanyadors categoritzats per cursos:

  • PRIMER CURS: Ivet Clotés Espiña, de l’Escola el Vinyet de Solsona.
  • SEGON CURS: Martí Giralt Cumellas, de l’Escola el Vinyet de Solsona. – TERCER CURS: Noa Obiols Montilla, de l’Escola Arrels I de Solsona.

A més a més, aquest any el jurat ha decidit fer un reconeixement al treball realitzat per tot l’alumnat de tercer curs de l’escola Setelsis per la seva qualitat pedagògica i defensa dels valors sobre la sostenibilitat i respecte al medi ambient.

Tots els dibuixos seran exposats al pati Gòtic del Consell Comarcal del Solsonès del 23 d’octubre al 5 de novembre. Pel que fa al lliurament de premis, l’acte serà el diumenge 24 d’octubre a les 13.30 h a la plaça del Palau Episcopal de Solsona.

Solsona, 21 d’octubre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *