La primera edició de Solsoterra destaca per una bona acollida dels actes infantils, mentre que al carrer es circulava amb molta fluïdesa

La primera edició de la Fira de la Terra o Solsoterra ha abaixat la persiana aquest diumenge al migdia amb la consolidació del tercer Solsbirra Fest, el festival de la cervesa artesana acompanyada de gastronomia i música en directe, com una fórmula d’èxit.

El Solsbirra Fest, que enguany estrenava ubicació a la plaça del Consell Comarcal, va convertir-se en el centre neuràlgic de la fira, amb una contínua afluència de persones que degustaven les tapes i la cervesa artesana davant la música en directe que ha amenitzat aquest espai des del dissabte al matí fins el diumenge al migdia.

Actes amb reserva prèvia i venda de bolets

Els actes amb reserva prèvia van obtenir bones xifres, tant la jornada de masies + sostenibles, de dissabte al matí, com les activitats reservades pels més petits de la casa situades a la plaça del Palau Episcopal, van omplir. Així mateix la xerrada organitzada per Molsa Toleràncies sobre “Alimentació i altres hàbits per millorar l’estrès” de dissabte a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona i la presentació del conte de la Bombolleta de diumenge, van registrar una gran acollida. També va obtenir una notable afluència l’habitual exposició de bolets situada al vestíbul de l’Ajuntament de Solsona a càrrec del Grup de Natura del Solsonès. Pel què fa a la xifra de venda de bolets, malgrat que els carrers no es van omplir, els venedors, situats a la plaça Major van registrar unes bones xifres de vendes, fins al punt que algun d’ells va esgotar l’estoc.

Des de l’organització es vol agrair a totes les persones, entitats, comerciants i persones que han fet possible aquesta primera edició de la Fira de la Terra, per la seva implicació, així com a tota la gent que ha acudit als diversos actes programats seguint totes les mesures de seguretat i controls d’afluència determinats.

Solsona, 25 d’octubre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *