Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya

Sigueu benvinguts i benvingudes al web de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya a la ciutat de Solsona. Un espai a internet on podeu descobrir aquest certamen que amb el temps s’ha convertit en una referència dins el sector i un espai de trobada entre productors, recol·lectors i compradors.

Aquesta Fira dedicada al trumfo (la patata tal i com és coneguda al Solsonès) i a la tòfona aplega durant un cap de setmana a productors i recol·lectors d’aquests dos productes tan tí­pics de la nostra comarca. A més a més, activitats gastronòmiques i lúdiques comparteixen protagonisme i ofereixen un ampli recull programa d’actes per a tots els gustos i edats.

Coincidint amb la fira té lloc la  Festa del Vi de Solsona, on hi podrem trobar un celler de cada denominació d’origen, tastets de productes del Solsonès i unes cates transversals per poder conéixer els trets caracterí­stics de cada DO.

Ja per acabar, us animem a visitar la Fira del Trumfo i a Tòfona de Catalunya que emplenarà  Solsona durant dos dies d’activitats relacionades amb el món del trumfo i la tòfona.

Ens veiem a Solsona!

Inici