Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya

Benvinguts i benvingudes,
Defugint de supersticions, arribem a les tretzena edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya a la ciutat de Solsona. Un petit certamen que amb el temps s’ha convertit en una referència dins el sector i un espai de trobada entre productors, recol·lectors i compradors.

Com cada any, gràcies als amics de Somriu a la Vida,  podrem tornar a gaudir durant tot el dissabte d’un reguitzell d’actes al voltant de la conscienciació per a la lluita contra el càncer. Gràcies i endavant amb la gran feina que feu!

En aquesta edició com a novetat, ampliem l’oferta de la fira gràcies a l’Associació de Productors de Tòfones de Catalunya i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya tot organitzant la jornada tècnica de la tòfona, on podrem  descobrir les noves pràctiques de conreu de la tòfona negra al Solsonès.

Enguany repetim amb el canvi d’ubicació de la Fira, realitzat l’any passat, quan es va desplaçar a la plaça del Camp de Solsona per tal d’oferir un espai més adaptat a les noves necessitats de la Fira i que ens ha permès créixer i ampliar l’oferta. I, repetim també, amb la 2a  Festa del Vi de Solsona, on hi podrem trobar un celler de cada denominació d’origen, tastets de productes del Solsonès i unes cates transversals per poder conéixer els trets característics de cada DO. Aquesta festa es realitzarà a la plaça Major de Solsona.

Ja per acabar, us animem a visitar la Fira del Trumfo i a Tòfona de Catalunya que emplenarà Solsona durant dos dies d’activitats relacionades amb el món del trumfo i la tòfona per a tots els públics i gustos.

Ens veiem a Solsona!

Inici