L’esdeveniment, previst pel 15 i 16 de maig, vol posar en valor les empreses i el teixit econòmic local i tindrà lloc si la situació epidemiològica ho permet

Després de l’obligat parèntesis de l’any passat, com a conseqüència de la pandèmia, i amb la voluntat de posar en valor els productors i les empreses de Solsona i del Solsonès, es treballa perquè la Fira de Sant Isidre torni aquest 2021, amb un format reduït i amb mesures de seguretat contra la COVID19 per tal de poder gaudir d’un certamen amb les precaucions i controls d’aforament necessaris. Tot i això, la decisió final no es prendrà fins a principis de maig en funció de les mesures restrictives vigents per part de l’Estat i la Generalitat i que la situació de la COVID tant a nivell local com comarcal ho permeti.

Una fira de dos dies al camp del Serra, a la plaça del Camp i al passeig Pare Claret

Es treballa en un supòsit d’una fira de Sant Isidre amb un format atípic de dos dies, que s’iniciarà el dissabte dia 15 de maig i s’allargarà fins l’endemà diumenge. Es concentrarà a la plaça del Camp de Solsona i al passeig Pare Claret, on es distribuiran els estands d’automoció, industrials i parades d’artesania, i al camp del Serra, on es podrà visitar una mostra de bestiar oví, vaquí i cabrum, menor que en edicions anteriors, que acompanyarà als estands de maquinària agrícola.

Actes a la sala polivalent i de carrer

L’organització està treballant en alguns esdeveniments d’entreteniment amb el degut control d’aforament a la sala polivalent de Solsona i també al carrer, dels quals l’organització donarà més detalls properament.

Sempre prioritzant i tenint en compte la salut de les persones, la comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre, el Consell Comarcal del Solsonès i Solsonès Fires, estan programant aquest esdeveniment que, tot i venir marcat per la situació epidemiològica, vol servir d’aparador i donar un impuls als establiments i empreses de Solsona i comarca.

Solsona, 20 d’abril de 2021