El Camp del Serra, la plaça del Camp i l’Espai gastronòmic tindran control d’accés per evitar aglomeracions i dispensadors de gel hidroalcohòlic

La comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre i el Consell Comarcal no han escatimat esforços per tal de fer una Fira de Sant Isidre segura. És per aquet motiu que l’organització ha previst tres espais que es trobaran perimetrats i als quals caldrà accedir mitjançant control d’afluència. Així doncs, a la plaça del Camp s’hi podrà accedir per un únic punt, situat en la confluència amb el passeig del Pare Claret, mentre que a l’espai gastronòmic el punt d’accés serà pel casal cívic. El Camp del Serra, per altra banda, tindrà dos accessos, un situat a la part més alta a tocar de la plaça del Camp i el Vall Fred, i un segon accés pel passatge del Vall Fred. Cal recordar que, a més a més, el dissabte a la tarda, de quatre a vuit, i el diumenge al matí, de deu a dues, al costat de la font del passeig, hi haurà un estand on es podran fer automostres.

40 persones per controlar l’afluència

Per tal que el control d’afluència es faci de forma ordenada i a fi d’evitar aglomeracions a l’espai firal, la Fira de Sant Isidre comptarà amb 40 persones entre agents cívics i personal de seguretat per garantir que no hi accedeixin més persones del compte. Pel que fa a la zona del passeig del Pare Claret, en tractar-se d’un espai de pas, l’accés no estarà regulat.

Reserva prèvia per accedir a diversos esdeveniments

La comissió organitzadora i el Consell Comarcal recorden que per acudir a diversos esdeveniments és necessària la reserva prèvia al portal “entrades.turismesolsones.com”.

Així doncs, els actes de dissabte que requereixen reserva prèvia són les xerrades que tindran lloc al Teatre Comarcal de Solsona (a les 12.30 hores “L’actitud davant del canvi, de Xesco Espar) i a l’auditori de la sala polivalent (a les 17 hores “Orígens”). També cal reserva prèvia per assistir a la presentació del conte El gos petaner a la Fira de Solsona, a les 19 hores, al teatre Comarcal, de M. Dolors Guàrdia i Maria Vidal.

I per al diumenge, tenen aquest mateix requeriment de reserva l’acte que tindrà lloc a la sala polivalent (a partir de les 10 hores exhibició de taekwondo) i els que es duran a terme a l’auditori de la sala polivalent (a les 12.30 hores lliurament de premis “Pensant en futur” i a les 18 hores exhibició de dansa).

Pel que fa a l’espectacle infantil del diumenge a la Biblioteca Carles Morató de Solsona, “Tots som súper herois” a càrrec d’Alba Mascarella i Montse Riu, les places han quedat exhaurides.

Solsona, 26 de maig de 2021