L’artista torna amb l’espectacle “Bona gent” el proper 6 de maig a la sala polivalent

El proper dissabte dia 6 de maig, a les 10 del vespre, la sala polivalent de Solsona acollirà l’espectacle “Bona Gent” de Quim Masferrer.

Quim Masferrer retorna amb l’obra pensada en fer un homenatge al públic; ho fa en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest.

Qui vulgui gaudir d’aquesta obra, per la qual s’han posat a la venda 700 entrades, ha d’adquirir-les a través del portat “entradessolsones.com” a un preu de 15 euros cadascuna.

L’espectacle “Bona Gent” donarà el tret de sortida de la setantena edició de la Fira de Sant Isidre de Solsona, prevista pels propers 13 i 14 de maig, que recupera el format de fira de dissabte i diumenge tal i com es va encetar en l’edició de l’any passat i que va obtenir l’aprovació dels expositors.

La Fira de Sant Isidre de Solsona comptarà, novament, amb una àmplia representació multisectorial on els caps de bestiar continuen essent un dels trets diferencials d’aquest certamen.

Solsona, 20 de març de 2023